söndag 16 maj 2010

Racedebuten i Ginetta avklarad!

Då var racedebuten i Ginettan avklarad, det blev ett mycket händelserikt race. Flera avåkningar och även safteycar kom ut vid ett tillfälle.
Det var Hampus Rydman som körde första delen av loppet, han gjorde en bra start och satte flera bra tider, men på åttonde varvet blev det en sammanstötning mellan två bilar varav den ena fick kontakt med muren och då blev det tvärstopp. Efter det kom safteycaren ut och då passade vi på att göra förarbyte. Det blev ytterligare två varv efter safteycar. Sedan gick starten och jag hängde med riktigt bra, jag kände mig allt säkrar i bilen och började prestera bättre och bättre tider. I racet slutade vi på en sjundeplats totalt och på en andraplats i vår klass GT B.
Våra temkamrater Poker Wallenberg och Tony Rickardsson, gjore ett riktigt bra race, Tony som körde första delen av loppet var klart överlägsen och hade en ledning på dryga fem sekunder innan safteycaren kom ut. Även dom passade på att göra förarbyte och kom efter det ut på en tredjeplats, men Poker hade en hård fight och kunde avacera tille en andraplats. Så det blev en lyckad debut för teamet, nu väntar vi på det andra racet som körs 16.25, och vi hoppas att det blir uppehåll, för just nu hänger regnet i luften.
Ha de!
Freddie

Inga kommentarer: