fredag 7 september 2012

Aldrig får man vara nöjd...

På det 30 minuter långa testet skulle vi ett kvitto på hur bilen fungerade, men redan på första varvet   kom första problemet, det var något som skakade fruktansvärt i framvagnen, så det var bara att åka in i depå så mekkarna fick kolla vad felet var, vi trodde något stag som var löst, men det var det inte. I ett desperat försök att kunna komma ut på testet så skiftade vi fram och bakhjul på vänster sida. Och det fungerade hjälpligt, skakningarna i framvagnen försvann. Det visade sig att fälgen som vi hade fram först hade blivit skadad och var sned, men det märktes mindre då den satt bak.
Nåja, jag kom ut och hade drygt femton minuter kvar av testet och i början gick det hyfsat men jag var ändå inte nöjd med bilen.
När det var fem minuter kvar så kom nästa problem, bromsarna slutade fungera som dom skulle, pedalen i botten och helt bromslös ibland.
Men nu jobbar mekkarna för fullt, bromsskivor och belägg ska bytas, ny bromsolja och sen får vi hoppas på att det ska fungera bättre på kvalet. Det kör vi 15.10.
Håll tummarna!
Ha de gött!/ Freddie

Inga kommentarer: