söndag 26 februari 2012

Inget lyckat rally i Rissna!

Det blev inget vidare rally för oss i Rissna i dag. Ännu en avåkning som kostade tid.
Efter gårdagens rullning hade vi mera jobb på bilen än vi först trodde, men vi kämpade på och den blev klar vid tretiden på natten, så det blev inte så mycket sömn.
Men på första ss kändes det gå riktigt bra, sträckan var kanonfin och mycket snabb, vi höll oss mitt på vägen och tog inga risker.
Men rullningen i går satt nog i bakhuvudet för min tid blev lite långsammare än jag trodde. Nåja, vi kom i mål och var nöjda med att bilen gick bra, vi hade femte tid, så det var bara att skruva upp tempot lite.
Och det var precis vad vi gjorde på ss 2, allt kändes väldigt bra och vi tyckte att det gick riktigt snabbt, ända till några hundra meter före mål, då händer det igen!!! Vi glider ur spår och upp i en snövall och vi hamnar först på sidan och sedan på hjulen igen, men vi satt fast! Fy tusan vad besvikna vi blev, och bilen fick ännu mera stryk än gårdagens rullning, både sidorutan och framrutan gick sönder plus att den också blev lite bucklig. Men vi kom i mål och tappade dryga två minuter på den fadäsen, dessutom fick vi punktering på köpet.
Men men, vi gav inte upp, vi körde de två sista sträckorna och då utan press på att göra toppresultat.
Och det gick riktigt bra vi var inte snabbast men hade bra tider bara nån sekund i från vinnarens tider!
Och det bästa med denna tävling var att min teamkompis Johan Emilsson med kartis Linnea Johansen vann klassen! Grattis!
Måste säga att det var mycket fina vägar i Rissna och vi hoppas på tävlingar där även nästa år i Sverigeserien!
Ha det gött så hörs vi snart!
Freddie

Inga kommentarer: